Venstre ansætter ny pressechef

Venstres folketingsgruppe har ansat erfaren pressechef.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Venstres medlemmer i Folketinget får ny hjælp til at håndtere deres kommunikation. Venstres folketingsgruppe har nemlig ansat en ny pressechef.

Der er tale om en erfaren herre udi Venstre-kommunikation. 

- Mikkel Faurholdts opgave bliver at styrke Venstres organisation på Christiansborg. Mikkel skal yde strategisk og kommunikationsmæssig rådgivning. Han repræsenterer en erfaring og en tyngde, som Venstre ser frem til at nyde godt af. Vi har store forventninger til Mikkel, som vi kender godt fra et tidligere ansættelsesforhold, siger Venstres gruppeformand Kristian Jensen i en pressemeddelelse.

Mikkel Faurholdt, der er uddannet journalist, tiltræder 1. april. Han har tidligere arbejdet på bl.a. Jyllands-Posten og dagbladet BT. Han var pressechef i Venstre fra 2002-2005 og særlig rådgiver i Finansministeriet (for finansminister Thor Pedersen) fra 2005-2007, og har erfaring som kommunikationschef i Sjælsø A/S og TvDanmark A/S.

Han kommer fra en stilling som seniorrådgiver i konsulenthuset Gunbak i København, oplyser Venstre.

Mikkel Faurholdt afløser Mikael Børsting, der er blevet særlig rådgiver for statsminister Lars Løkke. Venstre har også  for nylig mistet deres chef for Center for Politik og Kommunikation, Søs Serup Laybourn.

Red-Meko