Usædvanligt slagsmål på Borgen: »I har ødelagt det hele med jeres moderne kunst«

Liberal Alliance vandaliserer Dansk Folkepartis tidligere gruppeværelse på Christiansborg med nye malerier. Så krads lyder kritikken fra DFs Marie Krarup, der får Anders Samuelsen til at kalde kritikken for »nedladende« og »en hån mod kunstmaleren«.

Foto: Thomas Lekfeldt / Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På Facebook kritiserer Marie Krarup i skarpe vendinger Liberal Alliances udsmykning af deres nye gruppeværelse på Christiansborg.

Værelset tilhørte inden folketingsvalget Dansk Folkeparti, og Marie Krarup er mildest talt utilfreds med måden, Samuelsens tropper har forvandlet værelset på.

Foto: Facebook.

»(..) Og hvor er DF's nye gruppelokale pænt. Det er det gamle til gengæld ikke, efter LA har vandaliseret det med moderne kunst og kolde farver.....« skrev DFeren på Facebook tidligere torsdag.

Dansk Folkeparti prydede tidligere lokalet med guldaldermalerier og dannebrogsflag. Nu hænger der moderne kunst på væggene fra rockmusikeren og kunstmaleren Johnny Madsen, som er kendt for sine utraditionelle og ekspressive portrætmalerier.

Anders Samuelsen har nu taget til genmæle og raser over Krarups udmelding, som han kalder for »nedladende«.

Nogle gange bliver man bare så træt. Hvorfor dog være så sur og nedladende? I stedet for åbne sindet lidt på klem bliver...

Posted by Anders Samuelsen on 8. oktober 2015

»Nogle gange bliver man bare så træt. Hvorfor dog være så sur og nedladende? I stedet for åbne sindet lidt på klem bliver det her blot til hån overfor manden fra Fanø, kunstneren Johnny Madsen,« skriver han.

Da stemmerne blev talt op på valgnatten, vidste Dansk Folkeparti, at de skulle finde 37 folketingstaburetter frem og samtidig have et større gruppeværelse.

Det er netop derfor, Liberal Alliance overtog DFs lokale, da deres folketingsgruppe er noget mindre med 13 mandater.