Thor Möger skal giftes

Skatteminister Thor Möger Pedersen har været på knæ. Og nu ringer kirkeklokkerne snart, for kæresten Nanna Westerby sagde ja.

Skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) skal smedes sammen med sin kæreste gennem flere år Nanna Westerby. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) har været nede på knæ og friet til sin kæreste, den tidligere folketingspolitiker og partifælle Nanna Westerby.

Og hun sagde ja, fortæller Thor Möger Pedersen i et interview til DR P1.

- Hun har heldigvis sagt ja, og så er den næste vigtige debat i det lille hjem, om det skal være et vinter eller et sommerbryllup, men jeg tror jeg overlader den slags beslutninger til min bedre halvdel, siger Thor Möger Pedersen i P1 programmet Politisk Sommer.

Den kun 27-årige minister er regeringens yngste minister og har været sammen med Nanna Westerby i en årrække. Parret har sammen datteren Bjørk på 2 år og bor i et rækkehus i Vanløse.

- Familieliv betyder faktisk meget for mig. Og det at have fået en lille datter er faktisk det mest fantastiske, jeg har oplevet. Hun er lige fyldt to år, så det var første gang hun forstod det der med gaver. Det var en stor dag for lille Bjørk. Al fritid går til familien, siger Thor Möger Pedersen.