Se billederne: Er Løkke og Thulesen Dahl i gang med et Nyhavnsforlig?

Foto: Rasmus Staghøj
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der var tirsdag dømt hviledag fra forhandlingerne om sammensætningen af den nye regering, inden Lars Løkke Rasmussen (V) igen inviterer til forhandlingsbordet onsdag.

Efter flere dages forhandlinger meldte Lars Løkke Rasmussen som kongelig undersøger ud, at der ingen forhandlinger vil finde sted tirsdag. Men nu viser billeder på Twitter på, at de politiske leder for de to største partier i blå blok er samlet.

Om de er samlet for at fejre Sankthans, eller om de er i gang med at diskutere regeringsmuligheder, vides ikke.

Hvad sikkert er, at to billeder er dukket op på Twitter, hvor man tydeligt kan se Lars Løkke, Kristian Thulesen Dahl og DFs pressechef, Søren Søndergaard, stå på Lars Løkkes balkon i Nyhavn i København.

Der har ellers længe ikke været lagt op til, at DF vil indgå i regering. Men efter det ikke lykkedes Lars Løkke at danne en samlet borgerlig regering, har DF meldt ud, at de ikke afviser at danne regering:

»Nu kan der forhåbentlig komme gang i de rigtige forhandlinger. Det grundlag, som ligger, vil være afgørende for, om Dansk Folkeparti kan komme i regering,« sagde DF-formand, Kristian Thulesen Dahl i mandags.

Bt.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra de deltagende parter.