Sass: Den interne kritik er helt forfejlet

- Vi har været utroligt aktive. Socialdemokraternes politiske ordfører affejer flere S-medlemmers ønske om en mere offensiv socialdemokratisk dagsorden.

Flere fremtrædende S-politikere mener, at Socialdemokraterne på det seneste har været for usynlige og passive, men kritikken afvises af S-ledelsen.

Partiets politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, er tilfreds med udviklingen og mener, at Socialdemokraterne har været "utroligt aktive".

- Jeg synes, det er en forfejlet kritik. Jeg synes, at vi har været meget på og har været meget synlige i mediebilledet. Siden august sidste år har vi fremlagt mere end 40 politiske udspil, så jeg synes faktisk, at vi har været utroligt aktive, siger Henrik Sass Larsen til Ritzau.

De tre socialdemokratiske folketingspolitikere, Jytte Andersen, Jeppe Kofod og Thomas Adelskov, savner en bredere og mere offensiv, socialdemokratisk dagsorden. Men Henrik Sass Larsen mener ikke, at satsningen på velfærdsområdet har skygget for andre politiske temaer, men erkender dog, at partiet på det seneste har haft et ensidigt fokus på velfærd, ulighed og globalisering.

/ritzau/