Samuelsen rasende på tv igen

For anden gang på få dage gik Liberal Alliances formand Anders Samuelsen i aftes amok overfor tv-stationernes nyhedsudsendelser.

Foto fra dr.dk Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I lørdags gik det ud over TV2, der efter et kritisk indslag om Liberal Alliances valg af spidskandidater fik følgende svada fra partiformanden: "Det er det dummeste indslag, jeg har set på TV2 nogensinde".

I aftes var det så Danmarks Radio og i særdeleshed TV-Avisens studievært Klaus Bundgård Povlsen, der fik Anders Samuelsen et godt stykke op i det røde felt.

Det skete i forbindelse med et indslag, der handlede om Anders Samuelsens massive fravær fra byrådsarbejdet i Horsens.

Røde lejesvende Blandt andet dokumenterede indslaget flere tilfælde, hvor Anders Samuelsen på i sine opdateringer på Facebook ikke har lagt skjul på, at han i stedet for at passe byrådsarbejdet har foretrukket at holde foredrag på vegne af Liberal Alliance.

Tv-indslaget, der blandt andet rummede kritik fra andre byrådsmedlemmer i Horsens, provokerede dog tydeligvis Anders Samuelsen, da han umiddelbart efter blev interviewet direkte af studievært Klaus Bundgård Povlsen:

- Klaus, du er komplet til grin. DR er komplet til grin med et indslag som det her, rasede Anders Samuelsen, der beskyldte TV-Avisen for at have manipuleret med tallene for hans fravær fra møderne i byrådet og dets udvalg.

- Det som I laver i øjeblikket med den her type journalistik er fuldstændig at fjerne fokus fra landets store udfordringer, tilføjede Liberal Alliances partiformand, som til slut beskyldte DR for at have politisk slagside:

- I ender jo med, at det faktisk bliver rigtigt med den mistanke, man har om, at I er en station for røde lejesvende.

SE INDSLAGET HER. Det kommer ca. 14 minutter og 30 sekunder inde i TV-Avisen.