R kræver hurtig handling mod børnefattigdom

De Radikale kræver løsninger, der kan nedbringe børnefattigdom, ellers kommer forhandlingerne ikke videre.

Morten Østergaard og Sofie Carsten Nielsen fra Radikale forlader dagens regeringsforhandlinger i Landstingssalen på Christiansborg, søndag den 23. juni 2019.Mette Frederiksen havde søndag brugt 18 dage på at danne regering, det samme som Helle Thorning i 2011. Radikale har færre muligheder i dag, mener kommentator. Det skriver Ritzau, søndag den 23. juni 2019.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Philip Davali
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den regering, Radikale Venstre skal bringe til verden, skal bekæmpe fattigdom.

Inden partiet tager hul på mandagens officielle regeringsforhandlinger, siger næstformand Sofie Carsten Nielsen, at der skal leveres, ellers kan forhandlingerne ikke komme videre.

»Der skal noget på bordet nu«, siger Sofie Carsten Nielsen, som deltager i regeringsforhandlingerne sammen med politisk leder Morten Østergaard.

»Vi er en samlet flok, der kæmper for at nedbringe fattigdommen, og den regering, som vi skal bringe til verden, skal bekæmpe fattigdom, og der er ikke rigtig sket noget på det område, så jeg håber, vi kan rykke nu,« siger hun.

Adspurgt, om det er et ultimatum til Mette Frederiksen, kongelig undersøger og formand for Socialdemokratiet, svarer Sofie Carsten Nielsen:

- Der skal leveres på det her, før vi kan komme videre.

/ritzau/