Politikerne lover og lover op til valget - få et hurtigt overblik

I de seneste måneder har partierne hældt det ene løfte, ønske eller krav ud af ærmet efter det andet. Har du tabt pusten? Politiko.dk giver dig her et prioriteret overblik.

I de seneste måneder har partierne hældt det ene løfte, ønske eller krav ud af ærmet efter det andet. Har du tabt pusten? Politiko.dk giver dig her et prioriteret overblik. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt

Spekulationer om et snartligt folketingsvalg har for alvor fået landets partier til at markere sig med deres politiske budskaber i kampagne efter kampagne.

»Kommer du til Danmark, skal du arbejde« og »De har lovet før. Nu lover de igen,« er blot to af de kampagneslogans fra hhv. Socialdemokraterne og Venstre, der i denne uge har været at finde på de danske togstationer og et 85-meter højt Crowne Plaza-hotel.

Samtlige partier har næsten på ugentlig basis givet udtryk for, hvordan det Danmark, de kæmper for, skal se ud. Senest har den radikale leder, Morten Østergaard, talt for at hæve pensionsalderen til 68 år, fem år før planlagt. Og det er blot det seneste udspil fra hans side og af en række politiske udspil fra det sidste år.

Se tre kardinalpunkter fra de 10 opstillingsberettigede partier i skemaet nedenfor: