Pape står fast: Eva Kjer Hansen må gå af som minister

De Konservative trækker ikke partiets mistillidsvotum mod miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i land.

Søren Pape på vej til møde i Statsministeriet på Christiansborg hvor de konservative tidligere på aftenen udtrykte mistillid til Eva Kjer Hansen . Derfor har statsminister Lars Løkke Rasmussen indkaldt til møde for at se om regeringen fortsat har flertal(Foto: Jens Astrup/Scanpix 2016) ccc Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Astrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København: Landbrugspakken er endt som en rigtig møgsag for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og blå blok.

Tirsdag aften annoncerede De Konservative, at partiet havde mistet tilliden til miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), fordi hun ifølge K ikke har givet retvisende oplysninger om pakken.

Og onsdag morgen slår K-formand Søren Pape Poulsen fast, at Eva Kjer Hansen må gå af som minister.

- Vi kan ikke først på den ene side sige, at vi ikke har tillid til ministeren og så lade som ingenting, hvis hun bliver siddende.

- Sådan spiller klaveret ikke. Når man har et flertal imod sig i Folketinget, så er der kun én mulighed. Og det er at stoppe, siger K-formand Søren Pape Poulsen i Go' Morgen Danmark på TV2.

Lars Løkke Rasmussen havde tirsdag aften indkaldt de borgerlige partier til krisemøde i Statsministeriet, men han ville efterfølgende ikke selv udtale sig om mødet eller De Konservatives udmelding.

Heller ikke onsdag morgen har Løkke givet lyd fra sig.

/ritzau/