Ordknap Kristian Jensen enig med Løkke om hurtig afklaring

Næstformand Kristian Jensen (V) har ikke meget at sige til formand Lars Løkkes søndagsvideo på Facebook.

Venstre holder pressemøde på sommergruppemødet
(ARKIV) Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen under et pressemøde i forbindelse med Venstres sommergruppemøde på Kragerup Gods ved Ruds Vedby, fredag den 9. august 2019. Et fremrykket landsmøde skal stoppe uroen om formandskabet i Venstre, foreslår Lars Løkke Rasmussen. Han genopstiller som partiformand, understreger han. Det skriver Ritzau, mandag den 26. august 2019. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen

Lars Løkke Rasmussen (V) genopstiller som Venstres formand ved partiets næste landsmøde.

Det slog Løkke endnu engang fast søndag aften i en video på Facebook, hvor Løkke også tilføjede, at han gerne ser landsmødet fremrykket, så der efter en tid med intern uro kan komme styr på formandskab og den politiske linje.

Hidtil har Kristian Jensen (V) meddelt, at han planlægger at genopstille som næstformand. Men det er ikke mange ord, som Kristian Jensen kommer med dagen efter Løkkes seneste melding.

»Jeg synes, det er godt at få en afklaring, inden Folketinget åbner. Derudover har jeg ingen kommentarer,« siger Jensen til TV2.

Uroen i Venstre er taget til efter sommerferien og har Løkke og Kristian Jensen i hovedrollerne.

Det begyndte med, at Kristian Jensen i et interview med Berlingske undsagde Løkke og dennes tanker om en mulig SV-regering. Derefter brød uroen ud i offentligheden.

Ritzau har forsøgt at få en kommentar fra Kristian Jensen. Ritzau har blandt andet spurgt, om han fortsat kan bekræfte, at han genopstiller som næstformand. Eller om der er ændringer i forhold til hans position i partiet.

Kristian Jensen har været næstformand i Venstre siden 2009.

/ritzau/