Ny borgmester fyrer kommunaldirektør

Tim Jeppesen fik ikke lang tid på posten under Fredericias nye borgmester, tidligere folketingsmedlem Jacob Bjerregaard.

Jacob Bjerregaard. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fredericias kommunaldirektør, Tim Jeppesen, blev onsdag aften afskediget af et enigt byråd, der var kaldt sammen til et ekstraordinært byrådsmøde.

Byrådet vedtog enstemmigt at ophæve samarbejdet med Tim Jeppesen ved udgangen af februar. Han forventes ikke at møde op på rådhuset i den mellemliggende periode.

Fyringen af Tim Jeppesen sker blot 36 dage efter, at tidligere folketingsmedlem Jacob Bjerregaard (S) satte sig til rette i borgmesterstolen.

»Det er en forskellig opfattelse af, hvordan udviklingen af Fredericia Kommunes organisation skal finde sted, der gør, at byrådet og Tim Jeppesen er blevet enige om at stoppe samarbejdet,« siger Jacob Bjerregaard i en pressemeddelelse.

Den nu forhenværende kommunaldirektør tiltrådte stillingen i maj 2012, da Thomas Banke (V) var borgmester i kommunen. Tim Jeppesen var dengang underskriver på flere af de interne skrivelser, der pålagde Thomas Banke at få styr på sit kørselsregnskab og kreditkortforbrug.

Tim Jeppesen kom til Fredericia fra en stilling som direktør for kultur, udvikling og erhverv i Svendborg Kommune.

Vibeke Byriel Kinch, direktør for børn og kultur i Fredericia Kommune, er konstitueret som kommunaldirektør.