Naser Khader: Danmark tager imod et rigeligt antal flygtninge

Det bør ikke gøres sværere for flygtninge at komme til landet, men det antal flygtninge, Danmark tager i mod på nuværende tidspunkt, er rigeligt, slår den konservative folketingskandidat, Naser Khader, fast.

Naser Khader fortæller at han stiller op for de konservative til næste valg på et pressemøde onsdag d. 18 februar 2015 i Aarhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmark tager imod et rigeligt stort antal flygtninge.

Ordene kommer fra Naser Khader (K), der er folketingskandidat for De Konservative, og som fredag aften gæstede DR2-programmet »Vi ses hos Clement«.

Naser Khader slog fast, at han ikke mener, at man bør gøre det sværere at få familiesammenføringer i Danmark, som Venstre ellers lægger op til.

»Så det vil sige, at for Det Konservative Folkeparti er målet ikke, at Danmark skal være et land, som flygtninge vælger fra?,« spurgte Clement Kjersgaard.

»Vi kan ikke lukke grænserne helt og totalt. Vi er nødt til at tage vores del. Men vi skal ikke gøre som Sverige og sige, at alle er velkomne,« lød svaret fra den konservative folketingskandidat.

Naser Khader slog samtidig fast, at Danmark og Vesten bør blande sig mere i borgerkrigen i Syrien og simpelthen gribe ind. Samtidig finder han det mest fornuftigt at hjælpe eventuelle flygtninge i deres nærområder.

»Det er også i vores interesse, at vi beskytter de 6,5 millioner syrere, som er interne flygtninge. For hvis du ikke beskytter dem i Syrien, så kommer de her. Og så skal du bruge penge på dem her,« sagde Naser Khader i interviewet på DR2.