NA-støtter advarer mod ensidig DF-kritik

Khaders parti skal lægge kritikken af DF på hylden og koncentrere sig om udviklingen af Ny Alliances politik, lyder kritikken fra NA-støtter i erhvervslivet.

Ny Alliance skal skrue ned for kritikken af Dansk Folkeparti og i stedet bruge kræfterne på at udvikle partiets egen politik. Sådan lyder opfordringen fra flere af Ny Alliances varmeste støtter i erhvervslivet.

- Det er ikke særligt langtidsholdbart, hvis de kun siger, at de vil sørge for et alternativ til Dansk Folkeparti. Det handler om at tage fat i de vigtige politiske sager, siger administrerende direktør i Saxo Bank Kim Fournais til Ritzau.

Asger Aamund mener ligesom Saxo Bank-direktøren, at fokuset på Dansk Folkeparti har været for ensidigt.

- Der har været lidt for mange meldinger, hvor de bare har prøvet at modpositionere sig til DF. Hvis de ikke har andet at byde på, vil folk bare kigge på dem som en brokkasse for politikere, der ikke har haft en karriere i andre partier og nu bare prøver at profilere sig som en modpol til DF. Hvis de ikke gør det bedre end det, så ryger de ud, og det skal de også, siger Asger Aamund til Berlingske Tidende.

/ritzau/