Mette Frederiksen har været sygemeldt siden lørdag: »Det ser måske lidt voldsomt ud, men det er heldigvis ikke alvorligt«

Den socialdemokratiske formand, Mette Frederiksen, deler mandag aften et billede på Facebook af sin hånd med drop i.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen ses her efter hendes tale ved 1. maj mødet hos DSU i Aalborg, 1. maj 2019. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

Mandag aften har Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, delt et billede på Facebook, hvor man ser hendes hånd samt et drop.

Mette Frederiksen fortæller i opslaget, at hun har været syg siden natten til lørdag og derfor har været nødt til at aflyse flere arrangementer.

»Dårlig timing. Indrømmet. Jeg har været syg siden natten til lørdag. I vil ikke have detaljer - tro mig.«

»Det ser måske lidt voldsomt ud, men det er heldigvis ikke alvorligt. Jeg beklager de aflyste arrangementer i Viborg og Randers i weekenden.«

»Godt Løkke ikke udskrev valg i mellemtiden. Jeg håber snart at være frisk igen,« skriver Mette Frederiksen i Facebook-opslaget.

Efter planen skal S-formanden tirsdag aften deltage i en tv-duel med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i 19 Nyhederne på TV2.

Mette Frederiksen er blevet ramt af sygdom på et tidspunkt, hvor Folketingets partier har travlt med at gøre sig klar til det forestående valg.

Ritzau har været i kontakt med Socialdemokratiets pressetjeneste for at høre om formandens tilstand. Her henviser man til opslaget på Facebook.

Der skal senest afholdes valg til Folketinget den 17. juni.

/ritzau/

/ritzau/