Mette Frederiksen drager til Paris efter terror

Justitsministeren mødes søndag med kolleger fra EU og USA i Paris for at diskutere en fælles indsats mod terror og for at gå i solidaritetsmarch.

Foto: Simon Læssøe.
Læs mere
Fold sammen

Efter terrorangrebet på det franske satiremagasin Charlie Hebdos redaktion i Paris, tager justitsminister Mette Frederiksen (S) søndag til den franske hovedstad for at drøfte en fælles indsats mod terror. Det sker sammen med flere EU-kolleger og den amerikanske justitsminister, Eric Holder, oplyser Justitsministeriet til Berlingske Nyhedsbureau.

Ud over at deltage i mødet med justits- og indenrigsministre fra EU og USA skal Mette Frederiksen også medvirke i en stor march, der afholdes for at vise nationalt sammenhold efter onsdagens angreb, der kostede 12 mennesker livet.

Justitsministeriet har foreløbig ikke så mange detaljer på plads i forhold til mødet, da det er indkaldt med kort varsel, og der er ikke offentliggjort nogen dagsorden for mødet.

Frankrigs indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, skulle efter sigende have inviteret sine kolleger fra Danmark, USA, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Spanien, Østrig, Italien, Letland, Holland og Polen.