Medie: Carl Holst afsløret af internt brev til Løkke

Ifølge Ekstra Bladet skrev Carl Holst i et brev til regeringens ansættelsesudvalg, at spindoktor var ansat som hans personlige assistent - stik imod hans tidligere forklaring.

Forsvarsminister Carl Holst benægter, at hans spindoktor hjalp ham i valgkampen, da de begge sad i Region Syddanmark. Flere medier dokumenterer det modsatte. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et brev fra Carl Holst (V) til regeringens ansættelsesudvalg afslører forsvarsministeren i endnu en løgn om hans spindoktor, skriver Ekstra Bladet.

Regeringens ansættelsesudvalg består af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) og udenrigsminister Kristian Jensen (V), og i brevet, der er underskrevet af Carl Holst, skriver forsvarsministeren: »Christian Ingemann Nielsen var fra medio 2014 til juni 2015 ansat som presserådgiver i Region Syddanmark og personlig assistent for mig som regionsrådsformand«.

Beskrivelsen af Christian Ingemann Nielsens ansættelse i Region Syddanmark er i modstrid med det, Carl Holst tidligere har sagt i sagen.

I et interview med TV2 sagde han:

»Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til.«

I brevet er Christian Ingemanns CV vedlagt, og heri beskrives han som »p.a. (personlig assistent) for regionsrådsformand Carl Holst«.

Christian Ingemann Nielsen siger til Ekstra Bladet, at Carl Holst ikke har nogen kommentarer til brevet til ansættelsesudvalget.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen til sagen, skriver eb.dk.