Løkke: Ingen korrespondance mellem ministerium og storfisker

Der har ikke været korrespondance mellem Statsministeriet og John-Anker Hametner Larsen siden juni 2015.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) skal onsdag i samråd og svare på spørgsmål om sine relationer til kvotekonger - en lille gruppe fiskere, der sidder på store dele af fiskekvoterne. (Foto: Johan Gadegaard/Scanpix 2018) Fold sammen
Læs mere
Foto: Johan Gadegaard
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) skal onsdag i samråd og svare på spørgsmål om sine relationer til kvotekonger - en lille gruppe fiskere, der sidder på store dele af fiskekvoterne.

Inden samrådet oplyser Løkke i et folketingssvar, at Statsministeriet ikke har fundet sms-beskeder, telefonnotater og lignende mellem Statsministeriet og storfiskeren John-Anker Hametner Larsen siden juni 2015 og indtil dags dato.

- Statsministeriet har på baggrund af en søgning i ministeriets elektroniske journalsystem mv. ikke identificeret dokumenter eller oplysninger omfattet af spørgsmålet, skriver Løkke i svaret, som er sendt til Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg tirsdag.

Især Løkkes relation til John-Anker Hametner Larsen fra Thyborøn har været meget omtalt.

Det er Simon Kollerup (S), Maria Reumert Gjerding (EL), Trine Torp (SF) og Roger Courage Matthisen (AL), som har stillet spørgsmålet til Løkke.

/ritzau/