Løkke: Finansministeren har mit mobilnummer

Venstre vil fortsat gerne være med i en mindre skatteaftale med regeringen. Finansministeren kan bare ringe, er budskabet fra Lars Løkke Rasmussen, der er på vej til Brasilien.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Diskussionerne om en skatteaftale mellem regeringen og Venstre fortsætter, selvom Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen i øjeblikket er på vej til topmøde i Brasilien.

På sin Facebook-profil skriver han således, at Venstre fortsat gerne vil lave en mindre skatteaftale med regeringen.

Regeringens har ellers lagt op til en stor reformaftale med Venstre, men det har Lars Løkke Rasmussen blankt afvist med henvisning til blandt andet regeringens korte tidsfrist.

- Venstre medvirker derfor fortsat gerne til en kortere, offensiv skatteaftale, der letter skatten for alle på arbejdsmarkedet, på den sidst tjente krone for mere end 500.000 danskere og indeholder en erhvervsskattepakke til vores virksomheder - uden at angribe boligejerne og pensionisterne, skriver Lars Løkke Rasmussen på sin Facebook-profil.

- Regeringen er meget godt bekendt med dét, der skal til, hvis den vil i realitetsdrøftelser med Venstre, mens jeg er bortrejst. Og finansministeren kender mit mobilnummer, skriver han.

Regeringen har dog i weekenden afvist det oplæg, Venstre har lagt på bordet, fordi det ifølge beregninger fra Finansministeriet er underfinansieret, og dermed er forhandlingerne mellem Venstre og regeringen reelt brudt sammen.