Live: International donorkonference #CopenhagenUkraine2022

Den ukrainske forsvarsminister Oleksii Reznikov, den britiske forsvarsminister Ben Wallace og forsvarsminister Morten Bødskov (S) er i dag værter for den internationale donorkonference #CopenhagenUkraine. Ud over de tre værtsnationer vil forsvarsministre fra nord- og østeuropæiske lande samt andre allierede også deltage. Konferencens formål er at diskutere nye fælles og konkrete tiltag, der skal styrke de længerevarende donationer af våben og træning af det ukrainske forsvar og minerydning.

Forsvarsminister Morten Bødskov (S), Storbritanniens forsvarsminister Ben Wallace (til højre) og Ukraines forsvarsminister Oleksii Reznikov (i midten) ankommer til donorkonference for Ukraine på Christiansborg i København, torsdag den 11. august 2022. Forsvarsministrene fra Ukraine, Storbritannien og Danmark er værter for donorkonferencen. Konferencens formål er at diskutere nye fælles og konkrete tiltag, der skal styrke de længerevarende donationer af våben og træning af det ukrainske forsvar og minerydning.. (Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Philip Davali
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En række lande mødes i København for at diskutere nye fælles tiltag, der skal styrke de længerevarende donationer af våben, træning af det ukrainske forsvar og minerydning.