Lars Løkke og ministerholdet opruster med ny hjemmeside og Twitter-profil

Regeringens nye hjemmeside skal gøre det lettere at deltage i politiske diskussioner om fremtiden for Danmark, forklarer Løkke.

Christiansborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

Nu gør statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sit digitale indtog sammen med hele sit ministerhold.

Regeringen opruster således digitalt med en ny hjemmeside og en profil på det sociale medie Twitter, hvor det er muligt at finde oplysninger om den førte politik.

»Vi vil gerne blive bedre til at forklare, hvad vi gør som regering, og ikke mindst hvorfor vi gør det. Og vi vil gerne kommunikere i et sprog, der er til at forstå og med brug af video, grafik og billeder,« skriver Lars Løkke Rasmussen som velkomst på hjemmesiden.

Hjemmesiden findes på Regeringen.dk, mens den officielle profil på Twitter hedder '@Regering.dk'. Desuden lanceres et nyhedsbrev, hvor det også er muligt at følge med.

På hjemmesiden vil regeringen blandt andet sende direkte fra præsentationer af politiske udspil, som eksempelvis onsdagens præsentation af den fjerde kræftplan siden årtusindskiftet.

»Vi ved også, at det kan være svært at finde hoved og hale i debatten i tv, radio og aviser. Det går stærkt, og der er mange, som kæmper om opmærksomheden.«

» Der har manglet et sted, hvor borgerne i fred og ro kan søge og finde frem til oplysninger om regeringens samlede politik, forklaret i en helhed med regeringens egne ord,« skriver statsministeren.

/ritzau/