Khader: Valget udskrives på tirsdag

Ny Alliances Naser Khader forventer, at statsministeren udskriver valg på tirsdag. Forhandlingerne om regeringens skatteplan kan blive afsættet.

Statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) invitation til politiske forhandlinger om skattelettelser kan meget vel ende med et folketingsvalg.

Ny Alliances Naser Khader, der ofte er i dialog med statsministeren, siger nu åbent, at han forventer, at valget bliver udskrevet på tirsdag.

- Jeg tror, at der bliver udskrevet valg i næste uge. Det siger min mavefornemmelse. Jeg kan fornemme, at der bliver udskrevet valg på tirsdag, siger Naser Khader til Ritzau.

VK-regeringen har indkaldt Folketingets partier til hurtige forhandlinger om regeringens skatteplan. Statsministeren har tilmed antydet, at der er en tidsmæssig bagkant for forhandlingerne, da man senest vil indgå en aftale mandag den 3. september. Dansk Folkeparti har allerede lagt afstand til regeringens plan om at hæve grænsen for topskat, og knasten mellem DF og regeringspartierne kan betyde, at statsministeren ser sit snit til at udskrive valget allerede i næste uge.

/ritzau/