Khader udfordrer Pia K. til duel om islam

Naser Khader kalder Pia Kjærsgaard ”arrogant” og udfordrer hende til en duel om islam.

Den legendariske valgduel mellem Naser Khader og Pia Kjærsgaard i Kalundborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mogens Flindt

To af dansk politiks mest kendte personer er røget i totterne på hinanden i en sag, der startede med at handle om skat. Men nu tager ordkrigen en drejning over til islam.

Efter Pia Kjærsgaard på udsædvanlig vis har opfordret de Konservative til at holde deres nye folketingsmedlem Naser Khader fra skattepolitikken, svarer Naser Khader nu tilbage ved at udfordre Pia Kjærsgaard til en duel.

- Hvis jeg er inkompetent til skat, så er hun endnu mere inkompetent til islam. Jeg vil gerne udfordre hende til en duel om islam. Til hver en tid, siger Khader.

Den invitation bliver dog arkiveret lodret af DF-lederen.

- Hvorfor i al verden skulle jeg dog diskutere islam med ham? Jeg har da aldrig hørt noget lignende. Det giver ingen mening overhovedet, siger Pia Kjærsgaard og opfordrer Khader til at holde St. Bededagsferie.

- Jeg tror, at han trænger til det. Han er en presset mand.

Men Naser Khader langer samtidig ud efter DF-lederens opførsel:

- Hun opfører sig efterhånden mere og mere arrogant, siger Khader og sår også tvivl om Pia Kjærsgaards evner på det kulturpolitiske område. DF-lederen blev efter sidste valg medlem af Kulturudvalget, men har ifølge Khader ikke været nogen succes.

- Hvad har Pia Kjærsgaard brugt den platform til andet end at melde afbud til Kulturudvalgets tur til Caribien, fordi hun fik kolde fødder? Hvad gør hun ud over at gå til premierer? Det vil jeg godt stille spørgsmålstegn ved, siger Naser Khader.

Pia Kjærsgaard svarer tilbage, at Khader kan stille alle de spørgsmål han vil.

- Jeg er da ligeglad. Det er ikke noget, man kan tage højtideligt eller gå ind i en debat om. Det er helt håbløst. Helt håbløst,” siger Kjærsgaard.