K-profil: Vi forventer »helt 100 procent« at vinde retssag

Gruppeformand for de Konservative, Brian Mikkelsen, er ikke nervøs over udsigten til en tur i retten mod partiets tidligere reklamebureau.

Brian Mikkelsen (K). Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En stævning over ubetalte regninger for 1,7 millioner kroner ryster ikke de Konservatives grundvold. Det siger gruppeformand for de Konservative Brian Mikkelsen (K) til DR Nyheder.

»Vi er velpolstrede, så vi kan betale en hvilken som helst regning, men det er jo ikke sådan, at bare fordi man er en offentligt kendt person eller et firma, at man så skal lægge sig ned for nogle krav, når vores advokater mener, at vi ikke skylder nogen penge,« siger Brian Mikkelsen til DR Nyheder og understreger, at han er »helt 100 procent sikker på«, at de Konservative vinder sagen.

Firmaet bag stævningen er partiets eget tidligere reklamebureau, Integral.

Stævningen medfører en sag i Københavns Byret, hvor konservative profiler som tidligere partisekretær Martin Dahl og tidligere formand Lars Barfoed (K) vil blive indkaldt som vidner.

Integrals direktør, Casper Janns, har over for BT bekræftet, at bureauet har stævnet partiet.

»Vi har det bedst med at stå bag vores kunder og kommenterer aldrig på detaljer i vores kundeforhold, men jeg kan bekræfte, at vi helt generelt forventer, at vores regninger bliver betalt. Det gælder selvsagt også for Det Konservative Folkeparti,« siger han til BT.

Ifølge Brian Mikkelsen har de Konservative afbrudt samarbejdet med Integral på grund af kvaliteten i bureauets arbejde.