Her er Venstres ny spin- og politikchef

Venstre fastansætter nu Jacob Bruun Christensen som leder af partiets Center for Kommunikation og Politik (CKP) på Christiansborg.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jacob Bruun Christensen blev den 14. marts konstitueret som leder af Venstres organisation på Christiansborg, efter at Søs Serup Laybourn pludselig sagde op i protest mod, hvad hun beskrev som "strategien".

Den nye leder af CKP er uddannet som cand.scient.pol. og har arbejdet som politisk rådgiver for Venstres folketingsgruppe siden 2005 - først som fagkonsulent og senest i en stilling som udviklingschef.

- Jacob Bruun nyder stor tillid i Venstres folketingsgruppe og blandt partiets medarbejdere, siger Venstres gruppeformand, Kristian Jensen.

- Han har en meget solid faglig ballast, et godt overblik, og er en stærk strategisk sparringspartner. Jacob og hans medarbejdere i Center for Kommunikation og Politik vil kunne sikre, at vi politikere har de bedste forudsætninger for at forklare, forsvare og udvikle partiets politik. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode samarbejde, siger Kristian Jensen.

/ritzau/