Her er DF-ansats mail

Opdateret: Her er pressemedarbejderens mail til Dansk Folkepartis folketingsmedlemmer Liselott Blixt og Pia Adelsteen.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kære alle, .... og så har jeg her til morgen modtaget denne mail fra journalisten med de løse håndled. Jeg vil lige tjekke hvad der ellers rør sig på omådet. DF skal ikke blive et indhold af bøssernes egen form for hatecrime i paraden. Jeg tror heller ikke det er en god ide, hvis vi i stilhed trækker os fra paraden. Melder vi fra, skal det have mediernes bevågenhed, og de ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (Jeg håber de ikke kan lide den slags!) Jeg foreslår, at vi lige 'holder øje'. Liselott, hvis du hører fra arrangørerne, må du meget gerne give mig besked. Måske de er lige så trætte af ekstremisterne, som vi er. Med venlig hilsen Helene MacCormac Journalist Pressetjenesten, DF

Og her er mailen, pressemedarbejderen reagerer på:

Fra: Christoph Bastrup
Til: Helene Katharina Maccormac
Emne: att. Liselott Blixt og Pia Adelsteen

Hej Helene, jeg har modtaget denne mail. og kunne godt tænke mig at høre hvad de to deltagende har at sige til det. "Forhåbentlig nyder I alle en dejlig sommer. Mange af jer ser sikkert frem til årets Pride i København.

Jeg skriver til jer, fordi Dansk Folkeparti har meddelt, at de deltager i årets Pride march, hvilket er en dyb provokation.

Førende DF'ere har bl.a. udtalt, at "homoseksuelle er mentalt handicappede"; "homoseksuelles seksualitet er et udtryk for en epidemisk ideologi, som blot udspringer af deres egen livslede"; "homoseksuelle er unormale", "homoseksuelle er handicappede" og ikke forglemme Pia Kjærsgaards perle: "LBL er en meget militant organisation".

DF's retorik er med til at legitimere flere hate crimes imod homoseksuelle. DF bekæmper os på alle fronter. DF har aldrig gjort skyggen af godt os - tværtimod."

Med venlig Hilsen Christoph Bastrup Journalist / Skribent www.XQ28.dk