Har du spørgsmål til landets partiledere? Stil det her — og så forsøger vi at få dem til at svare

Hvad ville du spørge en af Danmarks 12 partiledere om, hvis du kunne — og de skulle svare? Vi har inviteret dem alle ind på Berlingske til en snak om deres politik, og vi vil gerne tage dit spørgsmål med. Du kan sende det til os i bunden af artiklen.

 

De to blokke i dansk politik er under opløsning, og der er hele 12 partier på stemmesedlen til det kommende folketingsvalg. Dem vil vi gerne gøre dig klogere på.

Derfor har vi inviteret dem alle ind på Berlingske til en snak om deres politik og position. Her skal de ikke skælde ud på modstanderne, men derimod bruge tiden på at fortælle, hvad de selv vil.

Vi vil forsøge at få besvaret de spørgsmål, der optager dig mest i podcasten »Mød partilederen«. Og til det har vi brug for din hjælp.

I skemaet nedenfor kan du sende os de spørgsmål, som du synes er vigtigst at få svar på fra de 12 partiledere: Lars Løkke Rasmussen (V), Mette Frederiksen (S), Morten Østergaard (RV), Søren Pape Poulsen (KF), Pia Olsen Dyhr (SF), Anders Samuelsen (LA), Kristian Thulesen Dahl (DF), Pernille Skipper (EL), Uffe Elbæk (Å), Pernille Vermund (Nye Borgerlige), Stig Grenov (Kristendemokraterne) og Klaus Riskær Pedersen (Partiet Klaus Riskær Pedersen).