Genlæs live-chatten med Sofie og Jens om deres hemmelige data

Minister Sofie Carsten Nielsen (R) og folketingsmedlem Jens Joel (S) har givet Berlingske lov til at få indsigt i uanede mængder data. Se hvad de svarede til at læsernes spørgsmål om, hvorfor de gik med til at give danskerne indblik i alt fra løberuter til intime SMSer.

Sofie Carsten Nielsen, uddannelses- og forskningsminister fra Det Radikale Venstre og Jens Joel, folketingsmedlem for Socialdemokraterne. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingske har kortlagt minister Sofie Carsten Nielsen (R) og folketingspolitiker Jens Joels (S) liv ned til mindste detalje. Vores formål er at starte en debat om, hvor meget data der findes på den enkelte dansker.

Nu har du som læser på B.dk mulighed for at stille spørgsmål direkte til de to politikere, når de i en time sidder klar ved tasterne i denne live-chat.

Onsdag kl. 12-13 svarer de på dine spørgsmål om deres oplevelse med at få sporet private data. Men allerede nu kan du skrive dit spørgsmål i live-chatten her nedenfor.

For at stille dit spørgsmål, skal du trykke på 'Send kommentar' og skrive et brugernavn for at logge ind og skrive dit spørgsmål. Spørgsmålet vil først dukke op i feedet, når live-interviewet går i gang onsdag kl. 12.

På mobil? Stil spørgsmål og følg livechatten kl 12 her.