Frevert. Fogh støver CD's mærkesager af

- Det er helt utrolig. Det er lige netop de stor mærkesager, der har ligget i mølposen i lang tid for CD, siger Louise Frevert.

CD roser statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) åbningstale for at "støve" partiets mærkesager af. CD's nye folketingsmedlem, Louise Frevert, kalder talen for "en meget bred og alsidig tale".

- Den havde mange rigtig, rigtig gode elementer, som CD i hvert fald godt kan bakke op om. Det er ligeberettigelse, ligestilling mellem mænd og kvinder, uddannelse af kvinder i den 3. verden - mere uddannelse i det hele taget og behovet for flere hænder på arbejdsmarkedet. Og så var der jo trafikproblemerne, som statsministeren gjorde opmærksom på. Det er der ikke blevet gjort opmærksom på længe. Endelig var der også det store klimatopmøde. Det er helt utrolig. Det er lige netop de store mærkesager, der har ligget i mølposen i lang tid for CD, og som har været nogle af de sager, partiet virkelig har kæmpet for før. Så nu skal det støves af, og så træder vi i karakter, siger Louise Frevert.

/ritzau/