Freddy Blak: Thorning skal gå af

Det tidligere medlem af Europa-Parlamentet for Socialdemokraterne, Freddy Blak, vil have Mette Frederiksen til at træde til i stedet for Thorning.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere socialdemokratiske EU-politiker Freddy Blak kræver nu, at statsminister Helle Thorning-Schmidt går af, skriver Sjællandske.

Han ønsker i stedet, at beskæftigelsesminister Mette Frederiksen bliver ny formand for Socialdemokratiet.

- Helle skal gå. Jeg holder meget af hende som person, men hun er politisk tonedøv. Hun fik chancen, men udnyttede den ikke. Helle skal overlade roret til andre, siger Freddy Blak.

Freddy Blak er efter nogle års pause tilbage i sit gamle partit. Han er kandidat til byrådsvalget næste år, og satser på et comeback i Næstved Byråd.

- Helle er gået fra det ene nederlag til det andet. Hvis det havde været en privat virksomhed eller et fodboldhold, så var hun blevet smidt ud forlængst. Hun har jo aldrig vundet noget, siger Freddy Blak til Sjællandske.

Den farverige og kontroversielle Freddy Blak har heller ikke mange rosende ord til regeringspartneren SF. Dommen er stenhård og kort: SF er et overstået kapitel, mener han.