Freddy Blak klar til comeback

EU-parlamentarikeren er nu klar til de politiske diskussioner igen.

Freddy Blak, politiker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Clausen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Tidligere EU-parlamentariker Freddy Blak er klar til et opsigtsvækkende politisk comeback. Efter en årrække i spidsen for sin egen lokalliste er han tilbage hos Socialdemokraterne og melder sig nu som byrådskandidat i hjemkommunen Næstved.

- Jeg har fået lysten tilbage. Og så har jeg fået mange henvendelser fra folk, som er i klemme og som har brug for hjælp. Jeg synes bedst, at jeg kan hjælpe ved at sidde inden for og ikke uden for, siger han til Sjællandske.

67-årige Freddy Blak sad i Europa-Parlamentet frem til 2004. I 2001 blev han valgt til Næstved Byråd og brød kort efter med Socialdemokraterne for at undgå at blive smidt ud af partiet på grund af sit dobbeltmandat. Han stillede siden op for Blaklisten og blev i 2005 valgt til det sjællandske regionsråd.

Ifølge Freddy Blak har borgmester Carsten Rasmussen (S) accepteret, at han stiller op for Socialdemokraterne igen i 2013.

- Hvis jeg kan være med til at trække stemmer til partiet, som kan gavne vores borgmester, så vil jeg gerne medvirke til det, siger Blak.

BNB