Folketingsmedlem vil være borgmester i Randers

MF Torben Hansen er blevet valgt som spidskandidat til kommunalvalget i 2017 for Socialdemokraterne i Randers.

Arkivfoto: Helle Thorning-Schmidt og Torben Hansen ved Folketingets åbning tirsdag 2. oktobber 2012. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver en garvet politiker, der kommer til at stå øverst på listen for Socialdemokraterne i Randers til kommunalvalget om små tre år.

Mandag aften har kredsen valgt den erfarne folketingspolitiker Torben Hansen (S) som spidskandidat, skriver Randers Amtsavis.

Torben Hansen vandt efter kampvalg over Iben Sønderup. Sejrsherren løb med tre ud af fire stemmer og har dermed solid opbakning i de kommende bestræbelser på at vriste borgmesterkæden fra Venstre, der sikrede sig et flertal ved kommunalvalget i 2013.

På mødet understregede Torben Hansen, at partiet vil fortsætte med at søge brede forlig i de kommende år, men slog samtidig fast, at partiet også skal markere sig op til valget.

»Men vi skal også lægge en kant, så folk kan se forskel på Socialdemokraterne og de øvrige partier,« bebudede han efter opstillingsmødet.

Torben Hansen har på forhånd annonceret, at han ikke genopstiller til det kommende folketingsvalg. Han bestrider i øjeblikket hvervet som miljøordfører for Socialdemokraterne.