Fogh: Rønn er en gammeldags politiker

Statsministeren forsøger at få Birthe Rønn til at indse, at hun ikke "er politiker på systemskiftets tid". Rønn er en gammeldags politikertype, siger Fogh.

Foto: Rune Evensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (V) er "en gammeldags politikertype", der ikke er vant til at agere i en moderne medievirkelighed.

Det siger statsminister Anders Fogh Rasmussen (V), der samtidig opfordrer pressen til at vise mere forståelse for den kritiserede integrationsminister.

- Folketinget og regeringen består af medlemmer, som er individualister og har hver sin form. Nogen egner sig bedre til den moderne medievirkelighed, end andre gør. Og ved I hvad, for at være helt ærlig om det: Birthe tilhører en lidt gammeldags politikertype, siger Anders Fogh Rasmussen.

Han fortæller, at han flere gange har opfordret sin integrationsminister til at forsøge at omstille sig til en moderne virkelighed.

- Jeg har tit sagt til Birthe: Birthe, du skal tænke på, at du ikke er politiker på systemskiftets tid. Du lever i en moderne tid, siger Anders Fogh Rasmussen.

/ritzau/