Fogh og Bendtsen indleder skatteforhandlinger

Forhandlinger om regeringens skattepolitik blev indledt onsdag mellem Anders Fogh Rasmussen og Bendt Bendtsen. K tror på skatteplan senere på måneden.

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og den konservative vicestatsminister, Bendt Bendtsen, tog onsdag fat på de hemmelige forhandlinger, der skal afgøre, om regeringen vil sænke skatten på arbejde.

Det fortæller flere kilder til Ritzau.

Stats- og Økonomi- og Erhvervsministeriet har afsat plads i kalenderen til en møderække under fire øjne for Anders Fogh Rasmussen og Bendt Bendtsen frem mod fremlæggelsen af den økonomiske 2015-plan og en kvalitetsreform for den offentlige sektor, som regeringen har bebudet senere på måneden.

De Konservatives skatteordfører, Jakob Axel Nielsen, tror fortsat på skattelettelser eller i det mindste en skatteplan, der gennemføres på den anden side af et valg.

- Vi konservative har hele tiden ment, at 2015-planen skal munde ud i en plan for skattelettelser, som ikke nødvendigvis implementeres inden et valg, men en plan for, hvordan vi laver skattelettelser, siger Jakob Axel Nielsen.

/ritzau/