Fartklub klar til skattely

Fartklubben.dk, der forsikrer fartglade danskere mod bøder, er klar til at krybe i skattely i England, hvis skattevæsnet kræver beskatning af udbetalinger.

Fartklubben.dk, der forsikrer mod fart- og parkeringsbøder, er klar med et modtræk, hvis skattemyndighederne vil beskatte udbetalingerne fra klubben.

Skattedirektør Steen Hjelm fra Aalborg har sagt, at udbetalingerne fra klubben til at betale bøder er at betragte som gaver, der skal beskattes, men det er klubbens bagmand, Poul Winther, uenig i. Han har dog allerede taktikken klar, hvis han tager fejl.

"Skulle det ved en evt. retlig prøvelse senere vise sig at være forkert, er det vores hensigt at flytte vores aktiviteter over i et engelsk selskab, hvorved SKAT ikke længere har adgang til vores medlemslister og medlemsudbetalinger. Dette vil i givet fald komme til at fungere som f.eks. væddemål og pokerspil på nettet, hvor det er medlemmets egen pligt at oplyse om en evt. skattepligtig indkomst til de relevante myndigheder", skriver Poul Winther på hjemmesiden.

/ritzau/