Fakta: Pia Christmas-Møllers CV

Hun var opstillet for de Konservative i Rudersdalkredsen, Nordsjællands Storkreds. Nu er hun løsgænger i folketinget.

Pia Christmas-Møller Fold sammen
Læs mere

C.V.
Fødselsdato d. 21 januar 1961

Er gift/separeret

Var medlem af det seneste folketing (2005-2007)

Har tidligere opstillet mere end 5 gange til Folketinget og valgt ind 5 gange

Har været politisk aktiv i 33 år

Højeste fuldførte uddannelse: Master of Public Policy, RUC

Derfor blev jeg politiker...
»Vi skal både som mennesker og som politikere turde drømme om fremtiden og så skal vi turde gøre drømme til virkelighed. Livet leves lige nu og derfor må man gå aktivt ind i sin tid. hvis der er ting man vil hav ændret, må man sætte handling bag holdning og ikke passivt vente på andres initiativ.
Jeg drømmer om et samfund, som bygger på glæden ved livets mangfoldighed, hvor individet, såvel den gale som den geniale, får lov at vokse i et fælleskab, hvor man i en atmosfære af frihed og tolerance dyrker menneskers værdighed.
Jeg drømmer om et samfund, der ser mere på mulighederne end på umulighederne.
Jeg drømmer derfor om et samfund, der vender sig imod smålighed og Jantelov til fordel for storsind og en tro på, at evner skal gødes og bruges, fordi det er en fordel for såvel den enkelte som for fællesskabet«

Derfor skal vælgerne stemme på mig til folketingsvalget november 2007
Poltik handler om at have værdier og visioner, som bliver omsat til konkrete resultater. Det kan jeg levere. Hvis jeg får fornyet mit mandat af vælgerne i Nordsjælland, vil jeg i den kommende valgperiode særligt arbejde for:

- at vi får et sundhedsvæsen i superligaen, hvor akut behandling af kræftsyge er en selvfølgelighed, og hvor der investeres i personalet, i udstyr, i bygninger og nye behandlingsmetoder.

- at vi får en massiv satsning på uddannelse, forskning og udvikling

- at ingen skal betale mere end 50% af deres sidst tjente krone, fordi det skal kunne betale sig at arbejde

- at børnefamilierne får bedre muligheder for at forene arbejds- og familieliv bl.a. ved stop for lukkedage i daginstitutionerne på almindelige hverdage

- at trafikforholdende i Nordsjælland bliver forbedret

- at danske værdier som frisind og storsind leder kampen for ytringsfrihed, demokrati, menneskerettigheder og ligestilling hjemme som ude.