Er K blevet infiltreret?

På De Konservatives hjemmeside foregår der en voldsom debat om den skattereform, som partiet har vedtaget med DF og Venstre. Skatteordfører Mike Legarth (K) mener indlæggene er plantet af politiske modstandere.

Foto: konservative.dk. Debatten på de Konservatives hjemmeside raser efter at det ikke lykkedes, at sænke topskattesatsen i det forliget med DF og Venstre.
Læs mere
Fold sammen

På de Konservatives egen hjemmeside foregår der for øjeblikket en heftig debat med over 80 forskellige indlæg om det forlig, som partileder Lene Espersen (K) hev hjem søndag aften.

Det Konservative bagland er sur over, at partiledelsen indgik en skattereform, hvor Pia Kjærsgaard fik lov til at trumfe den Konservative mærkesag om lettelser i topskatten. Ifølge skatteordfører Mike Legarth er partiets hjemmeside blevet infiltreret af politiske modstandere. Men det har imidlertid fået debattørerne til at skrive deres fulde navn og adresse.

- Mandag morgen vil jeg melde mig ud. Jeg skal nu finde et nyt parti, som vil have min stemme og mit medlemskab, lyder det første indlæg, som er skrevet af Michael Svendsen.

Flere medlemmer siger direkte på hjemmesiden, at de vil stemme på Liberal Alliance fremover eller melde sig direkte ind i LA.

- Jeg har stemt konservativt i flere år, men det er slut nu. Det må blive Liberal Alliance. Det kan være en spildt stemme, men en stemme på liste C er ikke anderledes end en stemme på et ERKLÆRET socialistisk parti, skriver Kenneth Fisher blandt andet.

Pludselig dukker også et indlæg op under overskriften ”God underholdning” fra Folketingsmedlem og skatteordfører, Mike Legarth (K), som opfordrer debattørerne til at skrive navn og adresse på indlæggene.

- Hold op, hvor er det morsomt, at læse mange af disse indlæg fra vores politiske modstandere, der lader som om, at de er sure konservative vælgere, skriver han blandt andet.

Det har fået de kritiske konservative til at fare endnu mere i flint og kalde hans indlæg for ”nedladende”.

Enkelte debatlystne konservative bakker også op om skattereformen, men langt de fleste indlæg er kritiske.

Læs den konservative debat her