Ekstra Bladet: Politiet blev tilkaldt efter ministerspektakel

Ifølge Ekstra Bladet var politiet natten til onsdag ude ved en fest i landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehns lejlighed i København for at tale et alvorsord, da musikken var for høj. Rasmus Prehn beklager episoden.

Landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S) fik besøg af politiet i sin lejlighed under fejringen af Folketingets åbning. Det skriver Ekstra Bladet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Folketingets åbning blev fejret med manér.

I hvert fald for landbrugs- og fødevareminister Rasmus Prehn (S), der tirsdag aften og natten til onsdag holdt fest i sin folketingslejlighed i Københavns Indre By.

Det skriver Ekstra Bladet, der åbenbart selv havde en journalist med til festen, hvor sundhedsminister Magnus Heunicke angiveligt også har optrådt som dj.

Musikken blev dog så høj, at Københavns Politi blev tilkaldt, bekræfter vagtchef Dyre Sønnicksen over for Ekstra Bladet.

Politiet kom ud på adressen lidt over midnat, hvorefter musikken blev skruet ned og vinduerne lukket, mens festen sluttede lidt over klokken et, siger Rasmus Prehn til avisen.

»Hvis der er nogle naboer, som synes, vi larmede for meget, så er jeg selvfølgelig rigtig ked af det,« siger fødevareministeren til Ekstra Bladet og erkender, at lydniveauet ikke var »okay«.

På det sociale medie Twitter er der dog plads til selvironi fra ministerens side.

Han har i hvert fald lavet et opslag, der linker til Ekstra Bladets artikel, hvortil han selv skriver »stupid man«, der henviser til sangen af samme navn fra aarhusklenodiet Thomas Helmig, som bragede ud af højttalerne og videre ud på gaden under festen.

Det fremgår også af en video i Ekstra Bladets artikel.