»Det er ikke mig, der står bag, og det kan jeg garantere 100 procent«

Socialdemokraten Torben Hansen afviser at stå bag »Den hemmelige socialdemokrat,« selvom han nævnes som en af de mulige forfattere.

Folketingspolitiker Torben Hansen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Annelene Petersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Endnu et socialdemokratisk folketingsmedlem melder sig til skaren af kolleger, der nægter at være bag insiderbogen »Den hemmelige socialdemokrat«.
Torben Hansen har været nævnt som en mulig forfatter, og han ligger nummer syv på en bookmakers liste over den mest sandsynlige bagmand. Men man skal ikke satse sine penge på ham, siger han.

»Jeg har godt set, at jeg er i deres top ti. Men hvis man sætter sin penge på mig, så er man stensikker på at tabe dem, for det er ikke mig, der står bag. De kan jeg garantere 100 procent,« siger Torben Hansen.

Bogen, der er skrevet af et anonymt medlem af Folketinget og den socialdemokratiske gruppe, giver et sjældent indblik bag de lukkede døre og udleverer partikammeraterne og det indre liv på Borgen.

Ud over at erklære sig selv uskyldig, vil Torben Hansen ikke pege på en anden mistænkt, Han endnu ikke har læst den omtalte bog.

»Jeg har slet ikke noget bud på nogen, og så vil jeg ikke sige noget om det eller begynde at gætte. Men det kan godt være, jeg læser bogen på et tidspunkt, det kan jeg ikke afvise,« siger han.