Da Folketinget formelt gik på sommerferie: 14 timer med Løkke som velfærdsprinsesse, stikpiller og en masse grin

Genoplev 14 timer og 11 minutters afslutningsdebatten lige her. Politiko.dk og fire af Christiansborgs politikere tager dig med helt ind i folketingssalen.

Den traditionelle afslutningsdebat i Folketinget onsdag d.01.06.2016. Lars Løkke Rasmussen og Pia Kjærsgaard. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016) Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Afslutningsdebatten i Folketinget er en af de mest syleskarpe politiske debatter herhjemme.

Politikerne er forberedt til det yderste - ofte med skyts, der skal tage modstanderen i en fejl eller rette fokus mod noget, der er forkert, for dårligt eller forkasteligt. Det på trods af, at rigtig meget af det parlamentariske arbejde, der hver dag foregår på Christiansborg, er en hel del mere harmonisk.

Politiko.dk bad derfor fire politikere, SFs Jacob Mark, de Radikales Ida Auken, LAs Christina Egelund og Venstres Jakob Engel-Schmidt, om at live-kommentere afslutningsdebatten og fokusere på det, der samler og det, de kan bakke op om.

Samtidig dækkede vi også selv alle afslutningsdebattens 14 timer og 11 minutter. Det kom der nedenstående dækning ud af. Genoplev onsdagens 14 timers afslutningsdebat lige her: