Brian Mikkelsen aflyser møder med kort varsel

Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) aflyser politiske møder, mens han ingen kommentarer har til, om Lene Espersen er den bedste formand for de Konservative.

Brian Mikkelsen forlader de Konservatives gruppemøde hvor Lene Espersens krise blev diskuteret. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Midt i de afgørende timer om Lene Espersens fremtid som partiformand, har hendes højrehånd, økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen, med helt kort varsel valgt at afløse flere møder.

Her til formiddag kl. 10 skulle han have mødtes med forligspartierne bag bankpakken, men partierne blev i morges informeret om, at Mikkelsen alligevel ikke havde tid til at tale om bankpolitik.

TV: Kaos efter de Konservatives gruppemøde

Det er ikke lykkedes Berlingske Tidende at få en kommentar fra Mikkelsen eller Økonomi- og Erhvervsministeriet, om aflysningen skyldes den tilspidsede situation i toppen af Det Konservative Folkeparti.

Da Brian Mikkelsen kom ud fra de Konservatives gruppemøde her til morgen, ønskede han ikke at kommentere på, om Lene Espersen er den bedste formand for de Konservative, eller om partiet ville være bedre stillet med justitsminister Lars Barfoed (K) på lederposten.

Også et planlagt interview med Berlingske Tidende i dag kl. 13.30 har Brian Mikkelsen valgt at sløjfe med kort varsel.