Bizart interview: Yahya Hassan nægtede at forlade TV 2-studie

Foto: David Leth Williams

Folketingskandidaten Yahya Hassan overraskede onsdag aften TV 2 Østjyllands seere og studieværten Søren Ø. Jensen, da han på direkte tv ikke ville forlade studiet efter et interview.

Den sjældent sete situation opstod, da studieværten måtte afbryde Yahya Hassan for at komme videre til det næste indslag. Men det brød Yahya Hassan sig ikke om, hvorefter han gik om bag Søren Ø. Jensen og afbrød:

»Det her var da den værste form for reklame,« sagde Yahya Hassan, mens Søren Ø. Jensen forsøgte at komme videre i udsendelsen.

Men Yahya Hassan lod sig ikke sådan verfe af, for han ville vide, hvad studieværten mener om flygtningestrømmene.

Det svar fik han dog ikke, og Yahya Hassan endte med følgende afskedssalut:

»Hvis du vil gøre mig til grin på åben skærm, så kan jeg love for, at det kommer direkte tilbage i hovedet på dig selv,« lød det fra Yahya Hassan, der tog fat i studieværtens slips og sagde:

»Og slipset symboliserer i øvrigt hundesnor.«

Yahya Hassan stiller op i Østjyllands Storkreds som løsgænger, og intet tyder på, at han er i nærheden af at få de cirka 20.000 personlige stemmer, det kræver for at komme ind.

En måling lavet af Megafon for TV 2 viser, at blot fire ud af de 1.004 adspurgte vil sætte deres kryds ud for Yahya Hassans navn.

Se det bizarre optrin i TV 2 Østjylland her: