Bendtsen reklamefigur for BMW

Den tidligere konservative partileder Bendt Bendtsen har fået en ny motorcykel til en kvart million med rabat mod, at han stillede op op med den på BMW’s messestand og i morgen-tv.

Bendt Bendtsen viser sin motorcykel frem på BMW's stand i Bella Center. Fold sammen
Læs mere
Foto: Casper Christoffersen

B.T. skriver i dag, at tidligere erhvervs- og økonomiminister Bendt Bendtsen (K) i februar købte sig en BMW-motorcykel med rabat, mod at han stillede op for det tyske bil- og motorcykelfabrikant på en motorcykelmesse i Bella-centeret og i Go’ Morgen Danmark.

»Bendt Bendtsen har selvfølgelig fået motorcyklen til en god pris, hvor vi gav et afslag. Den var så billig, at han ville købe - og så dyr, at vi ville sælge. Prisen var selvfølgelig noget under de 242.000 kroner, som den koster som ny,« siger direktør Jens Winther fra BMW i Roskilde, der har solgt Bendt Bendtsen sin BMW R 1200 GS Adventure årgang 2008.

Aftalen mellem Bendt Bendtsen var, at han skulle have nøglen til sin nye kværn overdraget på BMW’s stand på MC Show 09 i Bella Centeret den 13. februar foran et samlet pressekorps, der her fik lov til at fotografere den tidligere konservative partileder i gråt motorcykel-tøj fyldt med BMW-logoer, mens han vred i gashåndtaget.

»Det var en del af min aftale med Bendt Bendtsen, at han skulle møde op på vores stand på messen. Han kom til os, fordi han kendte os i forvejen, da vi har repareret erhvervsministeriets ministerbil. Det var fedt for os, at han ville møde op til messen, da det jo er god reklame for BMW,« siger Jens Winther.

Sagen kommer oven i, at B.T. de sidste dage har afsløret, at Bendt Bendtsen er blevet politianmeldt for bestikkelse efter, at han har ladet store danske firmaer betale 33 jagt- og golfture.

Bendt Bendtsen er nu på vej ud i Europa på sin nyerhvervede motorcykel, hvor han i forbindelse med sit kandidatur til Europa Parlamentet vil besøge 18 lande på 20 dage på to hjul. I en skriftlig kommentar til B.T., skriver Bendt Bendtsen:

»Nu må B.T. stoppe sin hetz. Jeg stillede mig op på en bikermesse og i Go’ Morgen Danmark for at skabe opmærksomhed om min valgkamp. Jeg har besøgt flere motorcykelforhandlere, før jeg fandt denne motorcykel. Jeg har købt og betalt over 200.000 kroner for den. Den samme pris, som sådan en brugt motorcykel, der har kørt knap 10.000 kilometer ellers ville koste,« siger Bendt Bendtsen.