Barfoed lægger afstand til »Stop naziislamisme«- kampagne

Tidligere formand for De Konservative Lars Barfoed har svært ved at se det kloge i partiets meget omdiskuterede kampagne.

Lars Barfoed (C) kritiserer sit partis kampagne. Fold sammen
Læs mere
Foto: David Leth Williams
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De Konservatives omstridte »Stop naziislamisme«-kampagne bliver nu kritiseret af tidligere formand for partiet, Lars Barfoed (K), som har svært ved at se det kloge i den.

Det skriver Politiken.

Kritikken kom, da Lars Barfoed deltog i en paneldebat på København VUC og i den sammenhæng blev spurgt ind til kampagnen. Debatten blev ikke optaget eller filmet, men over for Politiken bekræfter Lars Barfoed, at have givet sit syn på kampagnen.

»Det, der er den politiske holdning bag det – at vi skal bekæmpe radikalisering – det er jo noget, som jeg bestemt mener, at vi skal. Men jeg er ikke i stand til at redegøre for sådan rent markedsføringsmæssigt, hvad det kloge lige er i at skrive sådan. Det må man snakke med nogle andre om,« siger Lars Barfoed til Politiken.

Blandt flere kilder tæt på Lars Barfoed vækker de udtalelser opsigt, og flere mener, at det kun kan ses som en lidt kryptisk formuleret kritik af kampagnen.

Nuværende formand Søren Pape Poulsen (K) siger til Politiken, at han »har det fint med, at man kan have forskellig tilgang til den.«