Anders Samuelsen står ved sit tv-raseri

Liberal Alliances leder fortryder ikke, at han bl.a. kaldte TV-Avisen en blanding mellem Paradise Hotel og Robinson Crusoe.

Foto: DR
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, står ved hvert eneste svada, som han torsdag aften sendte mod TV-Avisens vært Klaus Bundgaard Povlsen.

TV-Avisen bragte et indslag om Anders Samuelsens sparsomme mødefrekvens i Horsens Byråd, og da værten konfronterede Liberal Alliances førstemand med anklagerne, steg lydniveauet for alvor i studiet:

- Jeg skulle hilse at sige, at du er komplet til grin. Danmarks Radio er til grin. I har manipuleret med tallene, lød det fra Anders Samuelsen.

- I fjerner fokus fra landets problemer. I laver en blanding mellem Paradise Hotel og Robinson Crusoe, sagde Samuelsen, der afsluttede sin kanonade med, at "man har en mistanke om, at DR er en station for røde lejesvende".

Fjerde gang på en uge

Og disse udsagn står ved magt, fastslår Samuelsen fredag.

- Jeg trækker ikke noget som helst tilbage. Og nu, hvor jeg har set interviewet igen, så må jeg sige, at så slemt synes jeg nu altså heller ikke, det var, pointerer han med henvisning til sine verbale bredsider.

Det er fjerde gang inden for den seneste uge, hvor Samuelsen har kastet sig ud i opsigtvækkende slagsmål med kritiske medier.

Politisk redaktør kaldt for kokainmisbruger

I weekenden gik han i rette med TV2, der bragte kritiske røster fra hans eget parti om, at Liberal Alliance er topstyret.

Det fik Samuelsen til - "for sjov" - at beskylde tv-stationens politiske redaktør, Henrik Qvortrup, for at være kokainmisbruger.

Politiken har fået på hattebulen for at referere ivrigt fra et blogindlæg fra sidste år, hvor en af partiets spidskandidater, Ole Birk Olesen, kalder kvinder "uden moral".

Også Jyllands-Posten har Samuelsen beskyldt for at "fordreje fakta", efter at avisen skrev, at Samuelsen tager penge for at deltage i politiske møder.

/ritzau/