Anders Samuelsen genovervejer sin fremtid

Anders Samuelsen ville overveje sin fremtid i dansk politik, hvis Liberal Alliance fik et dårligt valg. Men nu ser det ud til, at han bliver.

Anders Samuelsen er ikke sikker på, om han vil fortsætte sin karriere i dansk politik, hvis det går skidt for Liberal Alliance til dagens valg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Liberal Alliances leder hedder efter al sandsynlighed stadig Anders Samuelsen, når stemmerne ved kommunalvalget er talt op.

.Anders Samuelsen, tidligere formand for Liberal Alliance, sagde her til aften, at han ville overveje sin fremtid i dansk politik endnu engang, hvis partiet ikke fik et godt kommunalvalg. Men nu ser det ud til, at han bliver:

- Jeg har altid troet på det. Jeg har bare den helt klare indstilling, at man ikke kan tale et nederlag op. Det står jeg ikke model til, siger Anders Samuelsen.

Han udtalte tidligere på aftenen, at fik han ikke de 2 procent, han havde brug for for at komme med i byrådet i Horsens, ville han ikke længere kunne fortsætte som partiets formand.

Men da stemmeprovcenten begyndte at vokse, og 2 procent blev til 4 procent, livede den ellers lidt triste politiker op. Og den dårlige fornemmelse var pludselig aflivet:

- Jeg synes vi har haft en god fornemmelse hele tiden, men får jeg over tre procent, er det virkelig godt. Det er en indikation om, at det her parti ikke er dødt, siger en glad Anders Samuelsen.

- Det viser, at der hvor de kender mig og partiet, stoler de på os, siger den for nylig afgåede partiformand.

Ifølge Horsens Folkeblad står Liberal Alliance til 4,1 procent af stemmerne i kommunen.