Tidligere Girl Squad-medlem: Seksuel frigørelse er en utopi

Først var kvinders seksuelle frigørelse hendes mantra, men nu har hun ændret mening. Seksuel frigørelse er en »utopi«. For kvinder har sex for at få børn, mener Ekaterina Krarup Andersen. I dag er hun gæst i »Pilestræde«.

 
Ekaterina Andersen var medlem af gruppen Girl Squad i 2017. Nu fortryder hun alt. Jeg har ødelagt så mange kvindelige hjerner, siger hun. Video: Peter Arve. Foto: Ekaterina Krarup Andersen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Engang var Ekaterina Krarup Andersen medlem af den feministiske gruppe Girl Squad. Hun promoverede den såkaldte fjerdebølgefeminisme, hadede patriarkatet, og så kæmpede hun for kvinders seksuelle frigørelse.

Men alt det gjorde hun, ifølge hende selv, kun for at blive kendt.

I dag er historien en helt anden.

Tiden som Girl Squad-medlem fortryder hun grusomt, og hun skammer sig over sine ord og handlinger.

»Jeg synes, jeg har ødelagt så mange kvindelige hjerner ved at fortælle de ting, jeg har fortalt, og sagt de ting, jeg har sagt,« siger Ekaterina Krarup Andersen.

Hun mener, at den seksuelle frigørelse har taget kvindernes lyst til blid sex og gjort den maskulin med uforpligtende sex og skiftende partnere. Ifølge hende er det »en utopi, at kvinder kan være seksuelt frigjorte«. Og det hele hænger sammen med kvindens klassiske kønsrolle.

Hvordan kan man gå fra fjerdebølgefeminist til kønsrolleforkæmper?

Det er »Pilestræde« i dag, hvor Ekaterina Krarup Andersen er gæst.

Følg Pilestræde på mobil