»Alle vidste, at det foregik, men der var ingen, der gjorde noget ved det.« Hanne Agergaard oplevede krænkende adfærd i Socialdemokratiet, men partiet greb ikke ind. Hør hende fortælle sin historie her

Hanne Agergaard blev på sin bare anden dag som praktikant i Socialdemokratiet kysset og slikket på mod sin vilje – af en ansat i partiet, der i en årrække har været en central figur i Socialdemokratiet og DSU. I dag fortæller hun sin historie i Berlingske-podcasten »Pilestræde«.

Hanne Agergaard var praktikant i Socialdemokratiet fra september 2020 til februar i år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Berlingske kunne i weekenden fortælle om en mandlig medarbejder i Socialdemokratiet, der i en årrække har forgrebet sig på kvinder i og uden for partiet. Hanne Agergaard oplevede mandens grænseoverskridende adfærd så sent som i efteråret 2020, på et tidspunkt hvor Sofie Linde havde startet anden bølge af #metoo. I flere måneder fik det ingen konsekvenser for manden, og senere viste det sig, at mindst seks andre kvinder har oplevet at blive krænket af ham.

Udadtil kræver Mette Frederiksen et opgør med sexchikane og bakker op om kvinder, der siger fra. Men sagerne fortsætter med at vælte frem i Socialdemokratiet. Hvad foregår der i hendes egen butik?

Hør Hanne Agergaard fortælle om sine oplevelser af Socialdemokratiet indefra her:

Lyt og følg »Pilestræde« i din foretrukne app:

Apple

Spotify

Android/RSS