To personer stukket ned på Vesterbro

Politiet jager en mand, som to gange lørdag aften overfaldt tilsyneladende tilfældige personer med en kniv. Det ene offer er indlagt med alvorlige skader.

Med to timers mellemrum blev to tilsyneladende tilfældige personer stukket ned med en kniv på Vesterbro i København lørdag aften. Den ene er alvorligt såret. Politiet mener, at der er tale om den samme gerningsmand.

Det første offer blev stukket i ryggen på Istedgade. Han blev kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men er udenfor livsfare. Et par timer senere blev en anden mand stukket i halsen på hjørnet af Skt. Jørgens Allé og Vesterbrogade. Også han blev kørt til Rigshospitalet, og ifølge Københavns Politi var hans tilstand et par timer efter overfaldet fortsat kritisk.

Begge ofre har været i stand til at give et signalement af gerningsmanden. Det er så enslydende, at politiet går ud fra, at det er tale om en og samme gerningsmand. Han beskrives som dansk udseende, 30-40 år, ca. 170 cm høj, skulderlangt hår med en hestehale, sort jakke med hætte og pelskrave og sorte bukser. Det ene af de to ofre mener, at manden talte med færøsk accent.

/ritzau/