Tid til fastelavnsboller

ccc Banegaarden

Salget af fastelavnsboller eksploderede sidste år – nok hjulpet godt på vej af corona. Nu er det igen ved at være tid til bagværk, der varsler lysere tider.

Flere bagerier har allerede taget hul på fornøjelserne med deres særlige version. Det gælder også Københavns nye bageri PERRON, der i forbindelse med sin åbning sidste år lancerede noget så eksotisk som en spandauer med bechamelsauce.

Nu giver konditor Kathrine Velin, der har en fortid hos henholdsvis La Glace, Nimb og Andersen Bakery, sit bud på to slags fastelavnsboller. De kan købes fra i morgen, 20. januar, og består begge af en wienerdej med massevis af lag.

Til gengæld er det en hemmelighed, hvad de er fyldt og toppet med. Det afsløres først fredag, da bageriet har udstedt en konkurrence om at gætte, hvilke smage, der er tale om. Man kan både møde op og gætte eller prøve lykken på deres instagramprofil.

PERRON ligger i området BaneGaarden, som er en del af DSBs gamle baneterræn mellem Vesterbro og Sydhavn. Det har stået tomt i adskillige år, men har nu fået nyt liv med gårdbutik, restaurant og bageri, som ligger i en 200 kvadratmeter stor og 100 år gammel restaureret trælade.