Undren i Patrick Nielsen-lejren om storkamp: 'Tør han ikke alligevel?'

Patrick Nielsen bliver måske snydt for en revance mod Arthur Abraham. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix) Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den danske bokser Patrick Nielsen risikerer ifølge et tysk medie at blive snydt for revanchen mod Arthur Abraham.

Det har ellers længe bare set ud til at være et spørgsmål om tid, før Team Sauerland ville sætte en kamp-dato på opgøret.

Men det synes pludselig at være mindre sandsynligt. Hvis man skal tro skriverier i Tyskland, har Arthur Abraham og Team Sauerland nemlig andre planer.

Ifølge tv-kanalen Sport1, der i øvrigt er Team Sauerlands tyske mediepartner, arbejdes der lige nu på et rent tysk opgør 2. februar mellem Arthur Abraham og den yngre, tidligere verdensmester Vincent Feigenbutz.

Arthur Abraham har endnu ikke underskrevet en aftale om en ny kamp mod Patrick Nielsen. (AFP PHOTO / dpa / Soeren Stache) Fold sammen
Læs mere
Foto: SOEREN STACHE.

Her håber man på, at der kan komme et VM-bælte hos det mindre IBO-forbund i spil. Bliver den tyske kamp en realitet, ser det mindre sandsynligt ud, at Arthur Abraham tager en kamp mod Patrick Nielsen i slutningen af 2018.

Tyske Sport1's oplysninger er ikke bekræftet. B.T. var onsdag i kontakt med promotor Nisse Sauerland for at få ham til at be- eller afkræfte historien.

Men herfra er beskeden entydigt 'ingen kommentarer' til såvel kampen mellem Patrick Nielsen og Arthur Abraham som det mulige opgør mellem Abraham og Vincent Feigenbutz.

I Danmark er Patrick Nielsens manager, Simon Lundt, undrende over for meldingerne fra det tyske.

Patrick Nielsen og Simon Lundt var ikke imponerede af Arthur Abraham efter den første kamp i Tyskland, hvor danskerne følte sig snydt for sejren. (Foto Daniel Remar) Fold sammen
Læs mere

Her afventer man kun, at Team Sauerland sender en kontrakt, så revanchen mellem Patrick Nielsen og Arthur Abraham bliver en realitet.

»Kampen mod Arthur Abraham er fuldstændig clearet hos mig, og vi er enige. Kontrakten ligger hos dem (Sauerland og Abraham, red.), og vi mangler blot at få den tilbage med underskrifter på,« siger Simon Lundt.

Ender Arthur Abraham med at gå uden om Patrick Nielsen, handler det udelukkende om at tage en mere bekvem modstander i karrierens efterår, vurderer Simon Lundt.

»Vi har jo Arthur Abrahams og Nisse Sauerlands ord for, at vi skal lave den kamp. Derfor kan jeg ikke se, at der skulle komme noget andet i stedet. Så skulle det være, fordi der er én, som ikke tør alligevel efter den første kamp,« siger han og fortsætter:

Patrick Nielsen går måske glip af muligheden for at få hævn over nederlaget i Tyskland. (Foto: Daniel Remar) Fold sammen
Læs mere

»Er det tilfældet, vil det selvfølgelig mere bekvemt at tage en kamp i Tyskland mod Vincent Feigenbutz. Men hvis det først er i februar, er der vel stadig mulighed for at bokse en kamp inden.«

Det skortede ellers ikke på løfter fra Arthur Abraham og Team Sauerland efter kampen før sommeren i Offenburg.

Der skulle selvfølgelig komme en revanche til Patrick Nielsen - og det på danskerens hjemmebane i København. Der blev talt om en kamp i september, hvor Valby Hallen eller Brøndby Hallen var mulige arenaer til at huse stævnet.

Så gik rygterne senere på, at man stadig satsede på at lave kampen mellem bokserne, men præmisserne var ændret markant.

Nu skulle kampen bokses sidst i oktober og på et ubekræftet sted i Tyskland. Men umiddelbart ligner det heller ikke længere en mulighed, fordi det vil kræve, at begge boksere bliver kampklar på under en måneds tid.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Patrick Nielsen. Den danske bokser har dog muligheder hjemme i Danmark, hvor han udfordres af kollegaen Jeppe Morell.